ASP központhoz való csatlakozás

Projekt neve: TISZAFÖLDVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA

Azonosító szám: KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-00939

Hírek

2017. szeptember 29.

TISZAFÖLDVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

SAJTÓKÖZLEMÉNY
TISZAFÖLDVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA CÍMŰ PROJEKT KEZDÉSÉRŐL (KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-00939)

Tiszaföldvár Város Önkormányzatának Közigazgatás- és Közszolgáltatás-fejlesztés Operatív Program Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP rendszer országos kiterjesztéséhez támogatási rendszeréhez benyújtott „Tiszaföldvár Város Önkormányzata ASP Központhoz való csatlakozása” című KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-00939 azonosító számú pályázatát a Miniszterelnökség támogatásra érdemesnek ítélte.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg, 9 millió forint európai uniós támogatás segítségével.

Az ASP projekt segítségével az Önálló Önkormányzati Hivatal, a székhely településen informatikai háttérre alapozott, központi adatkezelő rendszert vezet be.
A projekt keretein belül az alábbi feladatokat kívánjuk megvalósítani. Keretrendszer bevezetése, a szakrendszerek zökkenőmentes kiszolgálása céljából. Önkormányzati Adózási alrendszer törvényi megfelelés értelmében, a helyi adóztatási feladtok teljes körű ellátása céljából. Gazdálkodási alrendszert az önkormányzat pénzgazdálkodásának tervezése, könyvvezetés és ellenőrzési feladatok ellátása céljából. Az iratkezelő rendszert a komplex dokumentumkezelés megvalósítása érdekében. Az ingatlanvagyon-kataszter rendszert a meglévő ingatlan nyilvántartás naprakész kezelésének megvalósítására. A hagyatéki leltár rendszert az egységes és naprakész hagyatékkezelés megteremtésére. Az Ipar kereskedelem rendszert az érintett helyi vállalkozások, törvényben nyilvántartásának vezetésére. Az önkormányzati települési portál rendszert az ügyfelek tájékoztatásának naprakésszé tétele érdekében, valamint az az elektronikus űrlap-szolgáltatást az elektronikus ügykezelés bevezetése érdekében.
Elektronikus ügyintézési folyamat: Az ASP adó és ipar-kereskedelmi szakrendszerekhez kapcsolódóan 3 ügytípus elektronizációja az ASP Hivatali Portál szolgáltatás bevezetésével. A megvalósítás részeként pályázó az ügyintézési folyamat szabályozását, az érintett ügyek űrlapjainak elkészítését vagy testreszabását, elektronikus ügyintézési segédlet elkészítését, illetve az ügyintézők elektronikus ügyintézési kompetencia fejlesztését, helyi rendelet alkotását, valamint az érintett állampolgárok és vállalkozások tájékoztatását tervezi.
A működésfejlesztés és szabályozási keretek kialakítása során felülvizsgáljuk és az ASP rendszert kielégítően naprakésszé tesszük a Hivatalunk által. A rendszer tesztelését és élesítését valamint a kötelező tájékoztatás és nyilvánosság megteremtését munkatársaink bevonásával valósítjuk meg, míg a projektmenedzsment feladatokat szakértői szolgáltatásként kívánjuk megvalósítani. Tervezett tevékenységeinket közbeszerzési kötelezettség nem terheli.

A Projekt megvalósításának kezdete: 2017.06.01.
A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2018.06.30.
A záró kifizetési igénylés benyújtásának határideje: 2018.08.29.

E-Ügyintézés

Ellenőrzött bejelentés

Hivatkozva a veszélyhelyzet megszűné-
sével összefüggő átmeneti szabályokról és a járványügyi készültségről szóló 2020 évi LVIII. törvény 398.§-407.§-aira,
az ellenőrzött bejelentéssel kapcsolatos kérelmek benyújtására Tiszaföldvár Város Önkormányzatának Jegyzője által biztosított email cím a következő: ellenorzott.bejelentes@tiszafoldvar.hu

Tiszaföldvári Helyi Akciócsoport

Földvári Hírlap – Online

Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Pk.


Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság (Facebook)
Köszönettel fogadjuk adója 1%-át. Adószámunk: 18832378-1-16
Köszönjük közvetlen pénzbeli támogatását, melyről adóalap csökkentéshez adóügyi igazolást állítunk ki.
Számlaszámunk: 11745176-20006280

Tiszaföldvár Városi Művelődési Ház (Facebook)

Pályázatfigyelő